top of page

ЗА НАС

Sanus Pro Olive поддържа и дистрибутира цялата съществуваща палитра от различни по произход, обработка и видове маслини и маслинени деликатеси: брускети, деликатесни пасти, редки видове гръцки маслини и маслини с различни пълнежи.

 

Нашето дружество е избрало стратегията да осигури максимално широка гама от своите продукти в България, чрез което се задоволява един особен вид потребителско търсене, което не е свързано със стоките от първа необходимост, но прави продуктите необходими и желани във всяко домакинство като същевременно му отрежда постоянно място сред стоките от потребителската кошница.

 

Фирмата притежава международния сертификат за качество и контрол на безопасността на храните IFS. Продуктите, предмет на търговска дейност на дружеството, се произвеждат, опаковат и транспортират в съответствие с европейските стандарти и изисквания за хигиена и екологичност.

 

Дружеството откри свой собствен търговско-производствен комплекс, разположен на комуникативното кръстовище между бул. Сливница и Околовръстен път. Комплексът е изграден съгласно най-високите стандарти и събира под един покрив производствен цех, склад и офиси.

Нашето дружество е партньор на Метро Кеш енд Кери България, ТВ Фантастико, значими представители на сегмента HoReCa, търговци на едро и дребно, както и на големи производители на готови и полуготови храни.

Sgrada 1_edited.jpg
bottom of page